Home Verhaal Hond zou worden geadopteerd – maar hij wilt niet weg zonder zijn...

Hond zou worden geadopteerd – maar hij wilt niet weg zonder zijn beste maatje!

Lucy en Sully zijn twee honden die rond dezelfde tijd in een asiel belandde. De twee werden al heel snel beste maatjes. Toen iemand één van de twee honden wou adopteren, werd het al snel duidelijk dat de honden zich niet zomaar zouden laten scheiden.

De achtergrond verhalen van de twee honden zijn vrij onduidelijk. Lucy was een zwerfhond en kwam zodoende als puppy in het asiel terecht. Sully was daarentegen al een keer geadopteerd en werd toen weer teruggegeven. Lucy is een paar jaar ouder dan Sully en fungeerde als een soort moeder, schrijft The Dodo.

Bron: The Dodo
Bron: The Dodo

Er was iets waardoor de twee honden onafscheidbaar van elkaar werden. Dat werd heel duidelijk toen Alaina Briston ,Lucy wou adopteren. De oudere hond van de vrouw was pas daarvoor overleden en ze dacht dat Lucy een perfecte nieuwe hond zou zijn.

Bron: The Dodo
Bron: The Dodo

Alaina was in eerste instantie niet van plan om twee honden te adopteren. Het asiel had haar echter verteld dat ze ook het maatje van Lucy moest ontmoeten. Toen ze zag hoe onafscheidbaar de twee honden waren, besloot ze om beide honden te adopteren.

Inmiddels, zeven jaar later, zijn de honden nog steeds beste maatjes. De vrouw vertelt dat de honden zo goed als alles samen doen. Ze slapen samen, spelen samen en bijna ten alle tijden samen.

Bron: The Dodo
Bron: The Dodo

“Ze zijn voor altijd buddies” vertelde Alaina. “Telkens als ze ergens samen gaan liggen likt Lucy even het hoofd van Sully”.

Wat een prachtig verhaal! Elke hond verdient zo’n maatje en een goed baasje! Deel dit verhaal met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!