Home Dit moet je zien Vrouw met enorme buik denkt dat ze zwanger van een tweeling is...

Vrouw met enorme buik denkt dat ze zwanger van een tweeling is – dan wacht haar meer dan één verrassing!

In maart 2017 kregen Danielle Trasher en haar partner Joseph Odom het goede nieuws dat ze zwanger was, bericht de IndyStar. Na twee lange jaren van onzekerheid en wachten kwam hun wens eindelijk uit, aldus Danielle op GoFundMe.

GoFundMe / Danielle Thrasher
GoFundMe / Danielle Thrasher

6 weken later werd Danielle verteld dat ze zwanger van een tweeling was. Het was een aangename verrassing voor het koppel, maar niet geheel onverwacht. Zowel Danielle als Joseph hebben tweelingen in de familie, waaronder Danielles broers.

Een week later vroeg de dokter aan Danielle om langs te komen voor een andere controle. Na een nieuwe echo te hebben gemaakt werd duidelijk dat ze niet zwanger van een tweeling was…maar van een drieling!

“We waren in schok en tegelijkertijd enthousiast”, zei Danielle.

In de tussentijd groeide en groeide haar buik gestaag.

Na 12 weken werd een nieuwe echo gemaakt. Deze keer keek de echoscopist nog verwarder dan de vorige keer.

Danielle begon zich een beetje zorgen te maken en vroeg of er iets aan de hand was. Wat bleek? Er was nog een baby op komst! Danielle was zwanger van een vierling. De kans op een natuurlijke vierling ligt tussen de 1 op de 500.000 en 1 op de 700.000. Met andere woorden, heel erg zeldzaam.

GoFundMe / Danielle Thrasher
GoFundMe / Danielle Thrasher

Op 17 augustus zagen Zoey, Lyla, Maya en Arya het levenslicht! Moeder en dochters maken het gelukkig prima! Er is een fondsenwervende campagne opzet om het nieuwe gezin van 6 te helpen met de onkosten. Danielle en Joseph hadden plannen om te gaan trouwen, maar die zijn voorlopig opgeschort.

GoFundMe / Danielle Thrasher
GoFundMe / Danielle Thrasher

Hieronder kan je een interview met de nieuwe ouders terug zien. Vergeet niet dit bericht met vrienden en familie te delen, als je het leuk vindt!