Home Verhaal Familie brengt laatste groet aan vrouw in mortuarium, maar dan gebeurt is...

Familie brengt laatste groet aan vrouw in mortuarium, maar dan gebeurt is iets schokkends

Omdat een veertigjarige vrouw uit de Indiase stad Madurai na een lange ziekte gestopt was met ademen, brachten haar familieleden haar zelf naar een lokaal mortuarium. Het personeel legde haar lichaam meteen in een koelcel, tot de familie haar een uur later een laatste groet kwam brengen. Maar dan gebeurde het ondenkbare.

Twee maanden lang had de ernstig zieke vrouw in het ziekenhuis gelegen. Omdat de artsen vreesden dat haar einde naderde, raadden ze haar familie aan om haar naar huis te brengen zodat ze daar haar laatste dagen kon doorbrengen.

Onderweg merkten haar familieleden echter dat ze gestopt was met ademen. Ze brachten haar daarom meteen naar een mortuarium. Een uur later keerden ze terug om een laatste groet te brengen.

Maar tijdens het afscheid zagen ze plots dat de vrouw nog bewoog. Ze belden onmiddellijk de politie op, die haar naar het ziekenhuis bracht. “Haar familieleden dachten dat ze overleden was, maar op haar begrafenis zagen enkele aanwezigen dat ze nog leefde”, klinkt het. “Ze lag dus in het mortuarium zonder dat een arts haar had doodverklaard.”

Kort na haar tweede opname in het ziekenhuis, blies de vrouw haar laatste adem uit.