Home Geen categorie Dit meisje werd ernstig gepest. In plaats van wraak te nemen, deed...

Dit meisje werd ernstig gepest. In plaats van wraak te nemen, deed ze dit

Dit Canadese tienermeisje, genaamd Caitlin Prater-Haace, werd ernstig gepest op school. Maar ze werd niet boos, ze wou zelfs geen wraak nemen. In plaats daarvan veranderde ze het in iets positiefs.

Vorige maand brak een medestudent haar kluisje open, en stal haar iPad om vervolgens nare berichtjes op haar Facebook pagina te posten. Dit kon zo niet langer doorgaan en Caitlin trok het niet meer. Er moest iets gebeuren voordat het compleet uit de hand liep. En er gebeurde iets.

Ze kocht post-it notes (plakbriefjes), en verspreidde ze in de school waar ze heen ging. Op elk plakbriefje stond een mooie of motiverende tekst. Haar doel was om vreugde en vriendelijkheid te verspreiden, en het is haar gelukt.

meisje-gepest

Een zeer moedige actie, en wij hopen dat mede hierdoor het pesten is gestopt. Bekijk in het filmpje hieronder hoe Caitlin het precies deed en wat de berichtjes waren die op de post-it notes stonden. Dit meisje is het type meisje waar je naar op kan kijken. Ze veranderde haar negatieve situatie in iets positiefs, waardoor het een leerzame en liefdevolle ervaring werd voor haar en iedereen om haar heen.