Home Verhaal Lang wist niemand wat de Hollywoodster in het geheim deed. Maar na...

Lang wist niemand wat de Hollywoodster in het geheim deed. Maar na zijn dood kwam het geleidelijk aan het licht.

Kyle Upham diende lang als soldaat in het Amerikaanse leger en stond in het jaar 2004 kort voor zijn uittreding. Nu wilde hij met zijn verloofde Kirsten trouwen en gaan ze samen op zoek naar de perfecte trouwringen.

Algauw stoten ze op de ringen van hun dromen. Ze zijn stralend mooi en echt voor hen gemaakt. Er stelt zich echter een probleem: ze kosten omgerekend € 8.000. Geld dat ze op dat moment niet hadden.

Ontgoocheld proberen ze nog enkele andere ringen, maar geen enkele staan hen zo goed als de dure. Ze laten hun telefoonnummer achter voor het geval er nog goedkopere ringen aan het assortiment zouden toegevoegd worden. Dan verlaten Kyle en Kristen de winkel.

Ze zijn echter nog niet ver verwijderd als plotseling de telefoon rinkelt. Aan de andere kant van de lijn hangt de eigenares van de juwelierszaak. Ze vroeg om onmiddellijk naar de winkel terug te komen. Daar wacht een verkoopster met een zakje in de hand hen op. Lachend zegt ze: “Hier, jullie ringen”. Als Kyle en Kristen in het tasje kijken, zijn ze sprakeloos. Ze vinden de ringen die ze zo graag wilden met een briefje erbij waarop staat dat een onbekende schenker alles heeft betaald.

LEES OOK!  Britse oma van 72 jaar ontroostbaar: haar Nigeriaanse vriend van 27 jaar krijgt geen visum

De twee zijn sprakeloos en kunnen het niet vatten. Het is pas negen jaar later dat de waarheid aan het licht komt.

Als Paul Walker in 2013 om het leven komt in een tragisch ongeluk lezen ze op zijn Facebookpagina over zijn liefdadigheid. Zo lezen ze ook een bericht van de eigenares van de juwelierszaak die het verhaal doet over hun ringen. Walker had de twee in de winkel gezien en gehoord hoe ze de ringen niet konden betalen. Als het koppel de winkel verliet, betaalde hij vervolgens de ringen en vroeg om hen deze anoniem te schenken.

Kyle en Kristen kunnen het nog altijd niet geloven: “Dat is het mooiste wat iemand ooit voor me gedaan heeft”.

Wat een geweldig gebaar!

DEEL dit bijzondere verhaal op Facebook!