Home Dit moet je zien Moeder stampt haar dochter van 21 maanden dood – Ze gaat in...

Moeder stampt haar dochter van 21 maanden dood – Ze gaat in hoger beroep vanwege deze bizarre reden…

Kathryn Smith kreeg dit jaar april levenslang vanwege het vermoorden van haar 21 maanden oude dochtertje. Dit betekent uiteindelijk dat ze minstens 24 jaar moet brommen. De drugsverslaafde moeder gaat in hoger beroep omdat de rechter haar advocaat heeft onderbroeken tijdens haar slotpleidooi.

“De juryleden konden daardoor hun oordeel hebben veranderd”. “Door haar onderbreking leek het net alsof ik op een vieze manier een punt probeerde te maken wat ik niet had mogen doen. Daardoor waren wij niet geloofwaardig meer”.

Wat vind jij hiervan? Moet haar zaak heropent worden of vind jij dat ze een passende straf heeft gekregen? Laat het ons weten in de reacties!