Home Verhaal De 5-jarige moest lijdzaam toezien hoe ze haar kleine zusje mishandelden. Pas...

De 5-jarige moest lijdzaam toezien hoe ze haar kleine zusje mishandelden. Pas als haar moeder thuiskomt, wordt alles duidelijk.

Als de Amerikaanse Missy Camp haar 3-jarige dochter Raelyn en het 5-jarige zusje aan een babysitter toevertrouwt, heeft ze geen idee wat ze zouden moeten doormaken. Want de 14-jarige woont bij hen in de buurt, ze kent hem al haar hele leven en iedereen mag de jongen. Ze vertrouwt hem volkomen en weet zeker dat hij goed voor haar dochters zal zorgen terwijl zij haar familie gaat bezoeken.

Maar ditmaal heeft ze zich lelijk vergist: De jongen nodigt drie vrienden uit en de namiddag zou een vreselijke wending krijgen. Missy komt thuis en haar woonkamer is tot een complete puinhoop herschapen: op de vloer liggen Xanax-pillen, lege flesjes, een venster is stuk, twee toiletten zitten verstopt en de televisie is kapot.

En dat is nog niet alles: Ook hun 3-jarige dochter is het slachtoffer van dit feestje geworden. Want nadat de jongens een YouTube-video hadden gezien, kwamen ze op het idee om een film na te spelen. De video? Een clip waarin een dier in een wastrommel wordt gestoken. Het slachtoffer? De kleine Raelyn!

Door de horror is de kleine Raelyn zo overstuur dat ze geen woord kan uitbrengen over wat er gebeurd is. Het is haar zusje die de vreselijke gebeurtenissen aan het licht brengt. Volgens haar hebben de jongens de wasmachine met water laten draaien en het kleine meisje vervolgens enkele toeren in de trommel laten draaien. Met werkelijk schokkende resultaten.

Het kleintje moest deze marteling meerdere keren ondergaan. Naast het psychologische trauma heeft Raeylyn verschillende kneuzingen en blauwe plekken opgelopen. Haar moeder is totaal in shock!

Sinds het voorval is het meisje zichzelf niet meer: “Normaal is ze heel erg energiek en loopt de hele tijd rond. Nu wil ze niets anders dan in de sofa liggen. Ze is niet meer dezelfde” vertelt haar moeder.

Ze wil nu nog maar een ding: dat er gerechtigheid geschiedt! Om erover te waken dat de politie de nodige maatregelen neemt, richtte ze de pagina “Justice For Raelyn” op. Want iedereen moet weten wat er met haar dochter gebeurd is.

Wat een horrorvoorstelling. Hopelijk helen niet alleen de blauwe plekken snel, maar ook het mentale trauma. Wie kan een kind zoiets aandoen?

DEEL de boodschap van deze moeder met iedereen die je kent!