Home Verhaal Deze vrouw beweert zwanger te zijn. Maar dan vertellen de gynaecologen haar...

Deze vrouw beweert zwanger te zijn. Maar dan vertellen de gynaecologen haar DIT…

Trevion en Joani waren stapel verliefd op elkaar al sinds de middelbare school. Dit koppel is dan ook in de loop der jaren getrouwd. Dit stelletje woont in Georgia en kregen vier prachtige meisjes.

Echter vertelden de artsen dat het koppel geen kinderen meer konden krijgen. Joani heeft een ziekte waardoor ze in de toekomst niet meer zwanger zou konden worden. Dit kwam als een klap aan maar na verloop van tijd wist ze dit een plekje te geven.

Echter 7 jaar later vertelt exact de zelfde dokter dat Joani 9 weken zwanger is. En ze was niet zomaar zwanger, ze kreeg een drieling, een identieke drieling.

De familie was erg opgewonden, het enige wat nu nog lastig was waren de gevaren die erbij kwamen kijken vanwege haar ziekte. Ze werden door een vrouw uit hun kerk in contact gebracht met een goede praktijk in Atlanta.

Devon, Bryce en Miles werden drie maanden te vroeg geboren. Het was erg spannend maar is gelukkig goed afgelopen. Hun identieke drieling waren echter zo klein dat hun trouwring om hun armen konden.

Zie deze familie achttien maanden na deze wonderbaarlijke bevalling onderaan in de video.

DEEL dit aangrijpende verhaal met je vrienden op Facebook!